Menu Sluiten

 

Passe-partout
Een passe-partout zorgt voor afstand tussen het in te lijsten werk en het glas. Het heeft daarmee een beschermende functie. Daarnaast krijgt de inlijsting een rijkere uitstraling en kan het kunstwerk een mooi accent geven. Passe-partout kartonsoorten zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Wij gebruiken uitsluitend pH-neutraal en gebufferd passe-partout karton van Moorman Karton.

Het assortiment omvat passe-partout- en museumkarton in een groot aantal kleuren, maten, uitvoeringen en kwaliteiten. Bovendien biedt Moorman een uitgebreide keus in aanvullende producten als achtertik-karton, zelfklevend karton en grijskarton.

Al het Moorman passe-partout- en museumkarton is van uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit is onderwerp van veelvuldig onderzoek, dat zowel door Moorman zelf als door onafhankelijke onderzoeksinstituten wordt uitgevoerd.

Moorman heeft een zeer uitgebreide collectie passe-partout karton die bestaat uit wel 600 kleuren in meer dan 1800 specificaties met papieren, suède of linnen voorzijde.
Met standaard, white kern, witte zuurvrije cellulose, gekleurde of zwarte kern.