Menu Sluiten

Giclées, kunstdruk en posters.

Giclée
U kunt bij ons terecht voor een Giclée (spreek uit als zjie-klee) van Art Revisited.

“Giclée’s zijn hoogwaardige kunstreproducties die het gevoel en de uitstraling van een origineel schilderij perfect overbrengen, een mooi en betaalbaar alternatief! Art Revisited maakt Giclée’s in een beperkte oplage, op canvas, fine art paper of watercolour paper. Door het gebruik van echte pigmenten behoudt de hoogwaardige kunstreproductie zijn kleur onder gemiddelde omstandigheden maar liefst 75 jaar. Iedere Art Revisited Giclée wordt geleverd met een door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid. Het zijn kwaliteitsreproducties van Nederlandse realistische kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren.” bron: ArtRevisited.com

 

Hoe een Giclee gemaakt wordt.


Kunstdruk en posters
Bent u op zoek naar een mooie kunstdruk dan kunt u ook bij de lijstenmaker terecht. Van klassiek tot modern, voor thuis of zakelijk, PGM Artworld levert hoogwaardige reproducties aan de vakhandel.

U kunt een keuze maken uit de catalogus in de winkel, of zelf online browsen. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en papiersoort; mat, satijn of hoogglans finish, of gedrukt op canvas.

Irissen - Vincent van Gogh
Irissen – Vincent van Gogh