Menu Sluiten


Contact

Parkeren in Steenwijk is 2 uur gratis in de blauwe zones met parkeerschijf. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de parkeerplaats aan het Vrijthof, tegenover de ingang van de Grote Kerk. Vanuit daar is het 1 minuut lopen naar onze winkel, naast Muurling Opticiens.

Woldpromenade 6, 8331JG Steenwijk. Telefoon: 0521-511247. Email: info@lijstenmakerijsteenwijk.nl

Vanwege de grote keus aan lijsten en materialen is het niet mogelijk telefonisch of via email een prijsopgave te geven voor een inlijsting. U kunt vrijblijvend bij ons in de winkel, bij voorkeur met uw meegebrachte kunstwerk, de mogelijkheden bespreken.Over mij:
Ik ben geboren in Den Haag en opgegroeid in Zeeland en Friesland. In de jaren ’90 heb ik in de VS in Californië gewoond en daar ongeveer acht jaar als lijstenmaker gewerkt bij een aantal grote inlijst winkels waaronder Michaels Arts & Crafts en Aaron Brother’s Art & Framing. Ik heb het vak van ervaren lijstenmakers geleerd en een aantal opleidingen gevolgd over het lijsten maken, kleurentheorie en design en conserverend inlijsten.

Ik heb alle veel voorkomende inlijst werkstukken in handen gehad zoals foto’s, prenten, posters en oude kaarten, textiel,  schilderijen en kleine en grote objecten zoals kleding, medailles en andere voorwerpen.

Na mijn terugkeer in Nederland heb ik diverse werkzaamheden gedaan waarvan de laatste negen jaar als conciërge op het Buitencentrum Wilhelminaoord Centrum voor Natuur -en Milieueducatie. In april 2018 heb ik de lijstenmakerij overgenomen van Henri de Goede. Het is een mooie kans om mijn oude beroep weer uit te oefenen, een mooi vak wat ik niet verleerd ben.

U bent van harte welkom in de winkel en ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

Dimitri Dost

April 2018: Na 14 jaar stopt Henri de Goede met de lijstenmakerij in Steenwijk en gaan hij en zijn vrouw Els naar hun droomhuis in Frankrijk om daar hun Bed & Breakfast verder uit te bouwen. Ik neem het stokje hier over van Henri. We hebben samen hard gewerkt om tot een goede bedrijfsovername te komen en dat is gelukt.